• “We voelden ons helemaal thuis in de tuin!”

  Agnes en Jaap
 • “Fijn dat we hebben kunnen genieten van de herfstzon op het riante terras!”

  Carel van L., deelnemer aan coachingsprogramma
 • “Even weg uit de drukte en files, op nog geen 60 minuten van de Randstad. Ik ben helemaal bijgekomen.”

   

  Margreet P., eigenaar-directeur na brainstormsessie
 • “Rustig vergaderen midden in het polderlandschap. Wat een belevenis!”

  Gerard van K.
Heisessie

Bent u op zoek naar een passende locatie voor een heisessie? Wilt u eens een bijeenkomst houden op een inspirerende locatie? Bij Alfheim kunt u verschillende vergaderruimtes reserveren. U kijkt uit op een polderlandschap en de omgeving is prikkelarm. Vergaderlocatie Alfheim is een unieke vergaderlocatie in de provincie Flevoland. Tijdens de heisessie kunt u onder andere in alle rust vergaderen, maar ook is het mogelijk om een training te geven. Benieuwd naar de mogelijkheden van een heisessie bij Alfheim? In de tekst hieronder leest u hier meer over.

Heisessie

Onze voorzieningen voor uw heisessie

Wij bieden heisessie locaties voor 2 tot maximaal 30 personen. Een beamer, scherm en flip-over nodig voor uw heisessie? In alle ruimtes heeft u de beschikking tot deze materialen. Ook hoeft u zich geen zorgen te maken over het internet, want u kunt gratis gebruik maken van het internet van Alfheim. Houdt u ervan om een wandeling te maken in de pauze? In de tuinen van totaal 2.500 vierkante meter kunt u een heerlijke wandeling maken samen met uw collega’s.

Uitzicht op het polderlandschap

In het Tuinpaviljoen heeft u ook de mogelijkheid om een heisessie te houden. Het Tuinpaviljoen is geschikt voor zowel grote als kleine gezelschappen. U kunt voor maximaal 30 personen een heisessie organiseren bij Alfheim. Wilt u meer weten over het Tuinpaviljoen? Alfheim vertelt u graag meer over deze unieke locatie met uitzicht op het polderlandschap en de tuinen van tuinarchitect Van Hees. Oftewel, Vergaderlocatie Alfheim is een locatie met een ongedwongen sfeer, rust en alle ruimte.

Unieke locatie heisessie

Alfheim is gevestigd op een unieke locatie in Ens. Voor een heisessie in Flevoland bent u bij ons aan het juiste adres. Onze locatie is goed te bereiken vanuit Zwolle. Wilt u bijvoorbeeld een heisessie in Zwolle of omgeving organiseren? Of is uw bedrijf gevestigd in Emmeloord en bent u op zoek naar een locatie voor een heisessie? Kom naar Alfheim! Vele bedrijven uit Utrecht, Amsterdam en Almere hebben ons al weten te vinden.

Heisessie organiseren bij Alfheim

Organiseer een heisessie bij Alfheim en laat u inspireren door de rustgevende omgeving. Ontsnap even van de dagelijkse hectiek in uw bedrijf. Ziet u het al zitten om samen te vergaderen op een inspirerende locatie? Reserveer dan een locatie bij Alfheim. De locatie is ook geschikt voor buiten activiteiten en trainingen. Voor meer informatie over onze tarieven, kijkt u hier. Parkeren is gratis en op het terrein van Alfheim. Wilt u nog meer informatie over een heisessie bij Alfheim? Bel op 06 – 223 936 94 of mail via het contactformulier.

 • De horizon inspireert
 • 2 binnenruimtes en een buitenterras
 • Flatscreen, flipover, beamer
 • Draadloos internet
 • Lunch – diner
Een impressie van onze locatie